Trenutno u realizaciji
8
projekata.

Usluge

Pratite nas na društvenim mrežama:

Proizvodnja drvenih vrata i drvenih prozora; Enterijeri

Spektar ponuda

Mi smo kompanija koja se bavi projektovanjem i implementacijom elemenata enterijera, vrata i prozora proizvedenih od drveta, u nastojanju da stvorimo poseban ambijent za hotele, welness i spa centre, rezidencije, komercijalne prostore, restorane, kao i stvarajući Vaš dom udobnijim i prijatnijim mestom za boravak.

Pored standardnih modela vrata, u svom programu nudimo i vrata koja izrađujemo po meri, na poseban zahtev klijenta ili za potrebe opremanja prostora određenih namena. Vrata izrađujemo od prirodno obrađenog drveta razlicitih vrsta (hrast, bukva, tresnja, orah...), oblazemo prirodnim furnirom, medijapanom ili dezeniranim univerom u kombinaciji sa staklenom ispunom ili ispunom drugih materijala.

U svom programu nudimo i prozore koje izrađujemo po meri, na poseban zahtev klijenta, kako bi na adekvatan način odgovorili zahtevu uređenja Vašeg prostora. Naši prozori su prepoznatljivi po kvalitetu materijala od kojih se izrađuju, tehnici izrade i ugradnji kvalitetnog okova svetski priznatih proizvođača, sa akcentom na savremenom dizajnu i tradiciji.

Kompanija Nobili Furniture stvara stil zasnovan na tradiciji i kvalitetu, istovremeno prožet elementima modernog i savremenog. Inspiraciju pronalazimo u prirodi i tradiciji pouzdane drvne građe kao osnovne sirovine za izradu elemenata enterijera. Naši enterijeri protkani su elementima klasike, modernim linijama i prirodnim materijalima, bogati kontrastima, naglašeni elementima dekora specifičnih oblika, izvedeni od različitih, visoko kvalitetnih proverenih materijala.

Ovde možete preuzeti naš katalog u PDF formatu.

Sviđa Vam se naša stranica? Podelite sa prijateljima!